Kodra e Trimave me AKR-në
11/08/2016

Aleanca Kosova e re ka mbajtur kuvendin zgjedhor të nëndegës “Kodra e Trimave III” në Prishtinë ku kryetar i saj u zgjodh Sami Bejtullahu i cili me profesion është sociolog. Para 41 delegatëve të cilët morën pjesë në kuvendin zgjedhor, kjo nëndegë zgjodhi edhe kryesinë e saj.
Kryesia e nëndegës “Kodra e Trimave III” në Prishtinë përbëhet nga:
1. Sami Bejtullahu – Kryetar
2. Agron Bajrami – Nënkryetar
3. Nasret Rexhepi – Nënkryetar
4. Afrim Hasani – Sekretar
5. Qëndresa Rama – Anëtare
6. Ilir Baholli – Anëtar
7. Naim Sylejmani – Anëtar
8. Hetem Sahiti – Anëtar
9. Egzona Gashi – Anëtare
10. Rrahman Tahiri – Anëtare
11. Shemsi Beqiri – Anëtare
Në këtë kuvend zgjedhor u citua fakti se Kosova në përgjithësi dhe Prishtina në veçanti kanë nevojë për një frymë të re politike, për të dalë nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale e cila e ka kapluar vendin.
AKR-ja është në procesin e brendshëm zgjedhor në gjitha nëndegët dhe degët e saj në Kosovë, me ç’rast u bënë thirrje të gjithë atyre që dëshirojnë të japin kontribut në ndryshimin e vendit për të mirë, se hapësirën mund ta gjejnë vetëm në AKR.

IMG_5257

IMG_5252

IMG_5267

IMG_5269

IMG_5278

IMG_5287

IMG_5293

IMG_5294

IMG_5295

 

IMG_5323

IMG_5296

IMG_5327

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart