Kodra e Trimave prapë me nëndegë për AKR-në
11/08/2016

U mbajt Kuvendi Zgjedhor i nëndegës “Kodra e Trimave I” në Degën e Prishtinës ku të pranishëm ishin 34 delegatë.
Kuvendin e udhëhoqi Koordinatori i Degës së Prishtinës, z.Valon Berisha, ndërsa përfaqësues nga Komisioni Monitorues i Zgjedhjeve në AKR, ishte z. Remzi Plakaj. Kuvendin e përshëndetën asambleistet e AKR-së në Komunën e Prishtinës, Mirlinda Sopi dhe Sami Boroci.
Kuvendi me shumicë votash zgjodhi kryetarin dhe kryesinë e nëndegës.

1. Enes Parduzi – Kryetar
2. Demush Isufi – Nënkryetar
3. Shpresa Rama – Nënkryetare
4. Fjolla Ramadani – Sekretare
5. Naim Makolli – Anëtar
6. Ilaz Isufi – Anëtar
7. Musa Aliu – Anëtar
8. Fidaim Fazliu – Anëtare
9. Valmir Dili – Anëtar
10. Sabedin Makolli – Anëtar
11. Besart Alshiqi – Anëtar

AKR mirëpret të gjithë ata që ia duan të mirën Kosovës që të bashkohen në rrugën e saj drejt fitorës së madhe.

13590239_1126942137348076_2156736806465935299_n

 

13645128_1126942274014729_7800205166650393537_n

13627077_1126942124014744_2326590173796327984_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart