Kolovica e Prishtinës i bashkohet fuqishëm AKR-së
12/08/2016

Aleanca Kosova e Re edhe sot ka vazhduar me aktivitetet e saj zgjedhore në kuadër të procesit zgjedhor të brendshëm.

Sot u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës së “Kolovica I” për komunën e Prishtinës, ku kryetar i saj u zgjodh Qamil Pajaziti me shumicë votash. Në këtë kuvend zgjedhor gjithashtu me shumicë votash u zgjodh edhe kryesia e kësaj nëndege.

KRYESIA E NËNDEGËS:
1. Qamil Pajaziti – Kryetar
2. Blerina Vitia – Nënkryetare
3. Besnik Aliu – Nënkryetar
4. Ajshe Rashiti – Sekretare
5. Avni Aliu – Anëtar
6. Milaim Makolli – Anëtar
7. Mujë Pajaziti – Anëtar
8. Avni Islami – Anëtar
9. Dorentina Hyseni – Anëtare
10. Ibadete Kutllovci – Anëtare
11. Jakup Metolli – Anëtar

Kuvendin e udhëshoqi koordinatori i degës për komunën e Prishtinës Valon S Berisha, ndërsa përfaqësues nga Komisioni Monitorues i Zgjedhjeve në AKR, ishte Xhemshit Cakolli. Kuvendin e përshëndeti edhe kooridinatorja për forumin e gruas në nivel Kosove Mirlindë Gashi.

AKR-ja është në procesin e saj të brendshëm zgjedhor dhe me këtë rast fton të gjithë qytetarët të cilët deshirojnë të kontribuuojnë për vendin e tyre, rrugën e duhur mund ta gjejnë tek alternativa e vetme, që është AKR-ja.

13710036_1134745226567767_4618172070230865103_n

13754534_1134745249901098_5700954511295611889_n

13781962_1134745163234440_3294793358479960797_n

13692560_1134745223234434_5467167741969880162_n

13692593_1134745159901107_8140990146610952675_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart