Konsolidimi i AKR-së në fshatrat e Prishtinës po vazhdon fuqishëm.
08/09/2016

Nëndega e radhës u foruma në fshatin Mramor.
Kuvendin e udhëshoqi koordinatori i degës për komunën e Prishtinës, Valon S Berisha, ndërsa përfaqësues nga Komisioni Monitorues i Zgjedhjeve në AKR, ishte Nuredin Xhemajli.
Gjithashtu kuvendin e përshëndeti edhe koordinatroja e Forumit të Gruas në nivel qëndror, Mirlindë Gashi.
Për kryetar të nëndegës së “Mramorit” kandiduan 3 delegatë, Arben Gashi, Agim Gashi dhe Bajram Gashi.
Pas votimit të fshehtë “një anëtarë, një votë” kryetar i nëndegës së “Mramorit” – Dega Prishtinë, me 38 vota u zgjodh Arben Gashi. Kandidati Agim Gashi mori 5 vota, ndërsa Bajram Gashi, 7 vota.
Në këtë kuvend zgjedhor gjithashtu me shumicë votash u zgjodh edhe kryesia e kësaj nëndege. Arben Gashi, kryetar, Smajl Gashi, nënkryetar, Driton Gashi, nënkryetar, Pajtim Gashi, sekretar.
Anëtar të kryesisë u zgjodhën edhe, Avdyrrahman Gashi, Agron Gashi, Afrim Gashi, Elza Gashi, Afrim Gashi, Agim Gashi dhe Ylber Gashi.#akrprishtine

14237660_1036059873181547_284657361294482014_n14199621_1036059926514875_431262163682798296_n14224754_1036059936514874_969217685744153032_n14224863_1036059879848213_5438330137901082226_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart