Konsolidohet dega e gjashtë në Gjakovë
03/06/2016

Është konsoliduar edhe nëndega e gjashtë e Aleancës Kosova e Re. Kjo pasi AKR-ja është në procesin e brendshëm zgjedhor në gjithë Republikën e Kosovës. Nëndega e gjashtë e AKR-së në Gjakovë me rastin e rikonsolidimit bëri ftesë tek të gjithë anëtarësia e saj dhe qytetarët e tjerë që të u bashkohen për të bërë ndryshimet e nevojshme dhe për ta dhënë kontributin e tyre për ta nxjerrë vendin nga kriza e thellë që e ka përfshirë. Kjo nëndegë aktivitete ka pasur edhe për datën 1 qershor me rastin e ditës së fëmijëve, ku ka shpërndarë dhurata për fëmijët me sindromin down. Ata gjatë vizitës shprehën mesazhin që edhe fëmijët duhet të thonë fjalën e tyre lirshëm, duhet të ndalet abuzimi ndaj tyre, të mos punojnë punë të rënda dhe të u jepet hapësirë për mësim.

13340642_977244965704207_1462819712_o

13340757_977244925704211_441599456_o

13334862_977244949037542_1845240750_o

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart