Konventa e IV-të e Forumit të Gruas – Prishtinë
21/09/2016

Më 22 shtator 2016, e enjte, ora 19:00, në “Swiss Diamond Hotel” në Prishtinë mbahet Konventa e IV-të Zgjedhore e Forumit të Gruas të AKR-së, Dega e Prishtinës.

Procesi i organizimit në Forumit e Gruas në Prishtinë po kapitalizohet të martën me pjesëmarrjen e delegateve nga të gjitha lagjet dhe fshatrat e Prishtinës.

Në kuadër të zgjedhjeve të brendshme dhe reformës së thellë nëpër të cilën po kalon AKR, të enjten do të zgjedhen strukturat e Forumit të Gruas.

Aleanca Kosova e Re, fton të gjitha të rejat, gratë, nënat, t’i bashkohen vlerave liberale.

konventa

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart