Kosova humbi 15 milionë euro (Video)
12/08/2016

Kosova humbi 15 milionë euro, ato duhet të paguhen me paratë e qytetarëve, për fajin e qeveritarëve.

 

Kliko për video këtu

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart