Ku është opozita parlamentare?
25/01/2016

Ku është opozita parlamentare?

Ajo që më habit në lidhje me çështjen e zgjedhjes së Presidentit është qëndrimi i opozitës parlamentare, më mirë të them, me habit mungesa e qëndrimit të tyre.

– A kanë ata opinion për zgjedhjen e presidentit nga populli?

– Pse nuk kërkojnë llogari për harxhimin e parave të shtetit për punën e komisionit kushtetues që duhet ta miratonte zgjedhjen popullore të kreut të shtetit?

– Nëse opozita, si pretendon, ka kandidatë të mirë dhe gëzon mbështetjen popullore, pse ajo nuk mban qëndrim për këtë çështje thelbësore?

– Pse nuk luftojnë ata për të patur institucione të forta që tani?

Pse nuk janë gati të garojnë ata dhe të testojnë popullaritetin e tyre, sa vlejnë?

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart