Kuvendi Zgjedhor i nëndegës “Kolovica e Re” në Degën e Prishtinës.
22/09/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Prishtinë Valon Berisha u mbajtë kuvendi zgjedhor i Nëndeges “Kolovica e Re”.
Kuuvendin e përshëndeti, Koordinatori i AKR-së në nivel qëndror, Vesel Makolli, si dhe Koordinatorja e Forumit të Gruas në AKR, Mirlindë Gashi.
Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash u zgjedh kryesia e nëndegës si në vijim:
 
1. Nezir Musliu – Kryetar
2. Eqrem Canolli – Nënkryetar
3. Hakif Hajdini – Nënkryetar
4. Hajrullah Canolli – Sekretar
5. Ismet Makolli – Anëtar
6. Besnik Canolli – Anëtar
7. Agon Ibrahimi – Anëtar
8. Zeqir Canolli – Anëtar
9. Gezim Canolli – Anëtar
10. Rinor Musliu – Anëtar
11. Milot Syla – Anëtar
14448787_1197886590253630_2719419871547055091_n 14440653_1197886596920296_1169823827650136474_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart