Lipjani- bastion i Aleancës Kosova e Re!
02/11/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Lipjan Sabit Pacolli, u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Marec, ku nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash u zgjedhen strukturat udhëheqëse të kësaj nëndege:

1.Nexhat Marevci – Kryetar
2.Albert Marevci – Nënkryetar
3.Ridvan Marevci – Nënkryetar
4.Ardian Marevci –Sekretar
5.Arjan Marevci -Anëtar
6.Alban Marevci -Anëtar
7.Gazmend Mehmeti – Anëtar
8.Gëzim Marevci – Anëtar
9.Nazim Marevci -Anëtar
10.Sabri Marevci – Anëtar
11.Bajram Marevci -Anëtar.

lipjan1lipjan

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart