Lipjani fuqishëm i bashkohet kauzës së AKR-së për zhvillimin e vendit
26/10/2016

Në kuadër të zgjedhjeve të brendshme të AKR-së në tërë kosovën, në Lipjan u mbajtë kuvendi zgjedhor i Nëndegës së AKR-së në fshatin Dobrajë e Madhe

Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash u votua kryesia si në vijim:

Fatlum Gashi – Kryetar
Kushtrim Llugiqi – Nënkryetar
Xheneta Fetahu – Nënkryetare
Azdren Gashi – Sekretar
Arian Llugiqi – Anëtar
Fatmir Seferi – Anëtar
Laura Bublica – Anëtare
Ilir Gashi – Anëtar
Shuajb Bahtiri – Anëtar
Hasan Gashi – Anëtar
Leonita Mukulani – Anëtar

AKR në Lipjan çdo ditë është duke u shtrirë në të gjitha fshatrat e Lipjanit dhe në qytet, si alternativa e vetme e mbetur për qytetarët e zhgenjyer me qeverisjen lokale dhe qendrore.

lipjan-2 lipjan-1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart