Lipjani vazhdon t’i bashkohet kauzës së AKR-së për zhvillimin e vendit
26/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Lipjan Sabit Pacolli u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Shalë, Kryetar i nëndeges me 39 vota pro u zgjedhë Shefqet Amerllahu.

Vazhdojmë tutje me fuqizimin e AKR-së në tërë Kosovën.

lipjani-3 lipjani-1 lipjani-2

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart