Mbahet trajnimi i forumit të gruas për proces zgjedhor
12/08/2016

Forumi i Gruas i Aleancës Kosova e Re, mbajti trajnimin dy ditor në lidhje me ri-organizimin e këtij forumi, ku morën pjesë koordinatoret e këtij forumi në Komunat e Kosovës.
Ky trajnim u organizua nga Fondacioni “Friedrich Naumann Stiftung” me Drejtoren për Kosovën znj. Minire Çitaku të cilën koordinatorja e këtij forumi znj. Mirlindë Gashi e falenderoj për përkrahjen e vazhdueshme.
Gjatë këtij trajnimi të pranishmet diskutuan rreth ri-organizimit të partisë dhe strategjitë që duhet ndjekur në të ardhmen.

13726768_1135363006505989_6731131386984913330_n

13775757_1135363086505981_2005292437329135683_n

13781948_1135361229839500_5525798655169663857_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart