Mbi 500 qytetar të Skenderajit aderuan në AKR
12/08/2016

Para më shumë se 500 qytetarëve Presidenti i AKR-së z. Behgjet Pacolli shpalosi vizionin e AKR-së për zhvillimin e Skenderajit, ku mori mbeshtetje të fuqishme nga qytetarët të cilët falënderuan Presidentin për mbeshtetjen dhe hapësirën që po ofron AKR-ja për qytetarët e Skenderajit.

Në ceremoninë zyrtare të aderimit prezentë ishin edhe: Koordinatori i AKR-së në Skenderaj z. Musa Dervishaj, Kryetari i Mitrovicës z. Agim Bahtiri e udhëheqës të tjerë të partisë, të cilët u zotuan që qytetarët e Skenderajit do të kenë mbeshtetje të fuqishme nga AKR-ja në zhvillimin e vendit dhe ngritjen e nivelit të mirëqenies në këtë qytet.

Ditët në vazhdim do të këtë edhe aderime tjera në AKR nga ky qytet që meriton një udhëheqje me të mirë.

13669009_1143467085695581_8624794650740707575_n

13669085_1143467459028877_7148044970531582178_n

13872830_1143467082362248_3399179288576270264_n

13873071_1143467245695565_1475503683582134287_n

13876170_1143467455695544_8509186266157985513_n

13880424_1143467242362232_8216927863562401578_n

13887133_1143467249028898_2506512967168403945_n

13895130_1143467089028914_3155960562637921254_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart