Më shumë se 100 të rinj aderojnë në AKR në Pejë
03/06/2016

Më shumë se 100 të rinj sot kanë aderuar në Aleancën Kosova e Re në Pejë. Aty para të pranishmëve foli edhe Naim Maloku dhe Ismet Mulaj koordinator i AKR-së, koordinatori për të rinj Zijadin Geci dhe koordinatori për të rinj në Pejë Arbër Krasniqi. Krasniqi para aderuesve të rinj tha se “në luftë patriot ishte ai që luftoj dhe mbrojti atdheun nga armiku, ndërsa tani patriot është ai i cili e përkrah gjeneratën e re dhe jep kontribut në zhvillimin e shtetit dhe këtë më së miri po e bën Presidenti Behxhet Pacolli i cili ka të punësuar mbi 13.000 punëtor dhe i cili nuk e shpenzon asnjë cent të buxhetit të shtetit dhe që premton ngritje ekonomike prej 12% çdo vit”.

13315378_240704422975948_8866216865991071369_n

13330291_1178106022222069_1449337138_n

13348705_1178106012222070_557154155_n

13348925_1178106015555403_1293921210_n

13349231_1178106018888736_916663177_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart