Mustafë Kadrijaj flet se si LKD-ja po fiton zgjedhjet në Suharekë dhe tema të tjera (Video)
05/09/2016

Mustafë B Kadriaj, koordinatori i Aleancës Kosova e Re në Suharekë, në një intervistë flet për shumë çështje. Ai flet për demarkacionin, flet për vizitën e serbëve në Mushtisht dhe reagimet pastaj.

Kadrijaj flet gjithashtu edhe për pritjen e të rinjve nga presidenti i AKR-së Behgjet Pacolli.

Ai flet edhe për udhëheqjen komunale në Suharekë, së si udhëhiqet kjo komunë nga pushteti dhe si i fiton votat partia në pushtet atje.

Për më shumë, dëgjojeni intervistën e plotë.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart