Në Kllokot mbahet Kuvendi i Forumit Rinor
13/02/2017

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së, në Kllokot u mbajt kuvendi zgjedhor i Forumit Rinor.

Të pranishëm ishin 55 delegatë, si dhe një numër i madh i mysafirëve, të cilët iu bashkuan AKR-së, si e vetmja alternativë për zhvillimin e vendit dhe arritjen e perspektivës për të rinjtë.
Të rinjtë me një fjalë rasti nga Qendra i përshëndeti koordinatori i forumit rinor në nivel vendi Sami Boroci, i cili potencoi hapësirën që AKR ofron për të rinjtë në realizimin e ideve të tyre kreative për një perspektivë më të madhe për rininë kosovare.

Kuvendi më pas me shumicë votash zgjedhi kryesinë e forumit rinor me kryetar Festona Rexhepi, nënkryetarët Alnord Sinani, Laurant Ademi, sekretare Kaltrina Misini si dhe 11 anëtarë të kryesisë.

kllokot 1 kllokot

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart