Në Pejë AKR-ja tashmë po rritet pandalshëm
30/09/2016

Është mbajtur nëndega e radhës në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor në Aleancën Kosova e Re, tani atje është mbajtur nëndega ”Kapeshnica II”.
 
Kryetar i kësaj nëndege u zgjodh Gëzim Kelmendi së bashku me kryesinë e përbërë nga:
 
1. Gëzim Kelmendi – kryetar;
2. Sejazir Agani – nënkryetari i parë;
3. Mentor Devolli – nënkryetari i dytë;
4. Florian Bajraktari – sekretar;
5. Lumnije Kelmendi – anëtarë;
6. Naim Bekqile – anëtarë;
7. Haki Blakaj – anëtarë;
8. Avdullah Vokshi – anëtarë;
9. Atifete Belegu – anëtarë;
10. Drilon Zallqi – anëtarë;
11. Berat Kelmendi – anëtarë
unnamed-1
unnamed-2
unnamed

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart