Në Vushtrri, përfundoj edhe themelimi i nëndegës së 11-të, në lagjen “Kalaja 1” në Vushtrri.
08/10/2016

Në praninë e monitoruesit nga qendra e AKR-së Xhemshit Cakolli, Kordinatorit të Degës së AKR-së për Vushtrri Nasuf Aliu dhe anëtarë të tjerë nga dega.
Me këtë rast, në praninë e 41 delegatëve, u zgjodh kryetarja e kësaj nëndege Ardijana Dervishi dhe 10 anëtarë tjerë në kryesi.

#Kryetare:Ardiana Dervishi;
#Nënkryetar i parë:Riad Berisha;
#Nënkryetari i dytë:Dardan Muli;
#Sekretare:Fitore Mehmeti;

Anëtarë të kryesisë:
1.Bajram Selaci
2.Bujar Saraçi
3.Elvira Gjyshinca
4.Agon Maxhuni
5.Edir Gjyshinca
6.Majlinda Bunjaku
7.Zana Krasniqi

vushtrri-nendega-2-1 vushtrri-nendega-2

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart