Nënkryetari i Prishtinës Selim Pacolli krenar me arritjet në infrastrukturën rrugore në zonën e Gollakut

Nënkryetari i Prishtinës Selim Pacolli është shprehur mëse i kënaqur me transforimin e infrastrukturës rrugore në zonat rurale. Arritje këto që po shënohen gjatë këtij mandati qeversisës nga drejtoria e investimeve kapitale. Numri dy i komunës së Prishtinës në një postim në llogarinë e tij në facebook tregoi se për cilat rrugë të shtruara bëhet fjalë. “Një tjetër rrugë e përfunduar që lidh fshatrat Koliq dhe Sharban. Me punët drejt kompletimit të infrastrukturës rrugore në zonat rurale po e rikthejmë gjallërinë për të vazhduar lojën e fëmijëve njëherësh duke kthyer sytë drejt regjioneve të lëna në harresë për vite të tëra. Vazhdojmë për Gollakun!” u shpreh Pacolli.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart