Obiliq po zgjedh alternativen e vetme, AKR-në
12/08/2016

Vazhdon konsolidimi i AKR-së në Obiliq

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor u mbajt kuvendi zgjedhor në fshatin Mazgit ku u zgjedh kryetari dhe kryesia e nëndegës, kryetar i kësaj nëndege me shumicë votash u zgjedh Fadil Curri.

13900100_1152047911504165_6847155453062764932_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart