• AKR bëhet pjesë e familjes ELDR

    ALDE

    Në një mesazh nga presidenti i ELDR Annemie Neyts-Uyttebroeck MEP të drejtuar presidentit Behxhet Pacolli, ai ka konfirmuar pranimin e AKR-së në familjen ELDR. Ndër të tjera, në të shkruhet: I dashuri Z. Pacolli,   Këshilli i partisë ELDR në…

  • AKR bëhet pjesë e familjes ELD...

    Në një mesazh nga presidenti i ELDR Annemie Neyts-Uyttebroeck MEP të drejtuar presidentit Behxhet Pacolli, ai ka konfirmuar pranimin e…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart