• Nënkryetari i Komunës së Prishtinës z. Selim P...

  Të përgjithshme

  Një delegacion i Komunës së Prishtinës i përbërë nga nënkryetari z. Selim Pacolli, Drejtori për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale z. Arben Vitia, si dhe znj. Linda Spahiun dhe znj. Mimoza Sylejmanin nga zyra e regjenerimit urban, bashkë me përfaqësuesen e…

 • Nënkryetari i Komunës së Pris...

  Një delegacion i Komunës së Prishtinës i përbërë nga nënkryetari z. Selim Pacolli, Drejtori për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale z….

 • Masat konkrete për uljen e nive...

  Zyrtarë të Komunës së Prishtinës janë takuar sot ndaras me Ministren e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, si dhe…

 • Konferencë e jashtëzakonshme,

  Shpalosen masat që do të ndërmerren për uljen e nivelit të ndotjes së ajrit. Flasin nënkryetari i Prishtinës Selim Pacolli,…

 • Zëvendëskryeministri Pacolli f...

  Romë, 26 Janar 2018 –Dita e dytë e vizitës së ministrit të jashtëm dhe Zëvendëskryeministrit të parë të Kosovës, z….

 • Kuvendi i Kosovës miraton në p...

  Para deputetëve të Kuvendit të Kosovës sot prezantova Projektligjin për Azil i sponzoruar nga Ministria e Punëve të Brendshme. Projektligji…

 • “Nulla è impossibile. Com...

  Momente të bukura në prezantimin e librit tim në italisht, “Nulla è impossibile. Come ho costruito il mio successo”, (Asgjë…

 • Ministri i Punëve të Jashtme z...

  Sot, në Selinë e Shenjtë në Vatikan, takova Sekretarin e Shtetit, Paul Richard Gallagher. Kërkova shtim të kontakteve midis Kosovës…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart