• Islam Pacolli: Fondi i Trustit Pensional të ktheh...

  Të përgjithshme

  Deputeti i ARK-së, Islam Pacolli ka kërkuar sot që Fondi i Trustit Pensional të kthehet në Kosovë. Ai tha gjatë seancës së Kuvendit kur po shqyrtohet raporti vjetor i Fondit të Kursimeve Pensionale që ky fond duhet të jetë në…

 • Zëvendës-ministrja e Jashtme V...

  Prishtinë, 23 janar 2018 – Zëvendës-Ministrja e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Rejhan Vuniqi, ka zhvilluar një drekë…

 • Ministri i Punëve të Brendshme...

  Prishtinë, 18 janar – Ministri i Punëve Brendshme, z. Flamur Sefaj, i shprehu mirënjohje të thellë znj. Hyland për përkrahjen…

 • Ministri i Punëve të Jashtme z...

  Gjatë vizitës time në Strasburg, kërkova mbështetjen e përfaqësuesve në Parlamentin Evropian për përshpejtimin e pakushtëzuar të liberalizimit të vizave…

 • Ministri i Punëve të Jashtme z...

  Sot takova Grupin Punues për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Detyrat dhe përgjegjësitë e tij kanë të bëjnë…

 • Ministri i Punëve të Jashtme z...

  Sapo përfundova një takim shumë miqësor më homologun tim nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Ministrin e Jashtëm dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtarë,…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart