• Pacolli: Ekipi ynë do të bëjë të mundur prani...

  Të përgjithshme

  Ministri i Jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli deklaroi se ka krijuar një ekip të konsoliduar për antarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Gjatë mbledhjes së qeverisë Pacolli theksoi se mes 11 anëtarëve të këtij grupi janë përfshirë edhe ekspertë…

 • Pacolli: Ekipi ynë do të bëj...

  Ministri i Jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli deklaroi se ka krijuar një ekip të konsoliduar për antarësimin e Kosovës në…

 • DIPLOMACIA PROAKTIVE

  Përmbledhje e aktiviteteve të 100 ditëve të para të Zëvendës Kryeministrit të Parë dhe Ministrit të Punëve të Jashtme, SH.T….

 • – Komunikatë për Media &...

  Prishtinë, 22 Dhjetor – Raportet e Kosovës me aleatët e përhershëm nuk duhet të sfidohen asnjëherë. E kaluara na dëshmon…

 • S’ka gjoba më për veturat e ...

  Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar qytetarët e Kosovës lidhur me vendimin e ministrit të Punëve të Brendshme, Flamur…

 • Ministri i Jashtëm Pacolli vizi...

  Prishtinë, 19 Dhjetor 2017 – Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Jashtëm, z. Behgjet Pacolli, ka nisur sot vizitën e…

 • Zëvendësministri Abduselami Sh...

  Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Abduselami Shkodra i shoqëruar nga z. Naim Muja, Udhëheqës i Sekretariatit të Strategjive, z….

 • Fjalimi i Ministrit të Jashtëm...

  I nderuar zoti President, I nderuar Kryetar i Kuvendit I nderuar Kryeministër, Shkëlqesi Ambasadorë, Të nderuar drejtues partish, subjektesh ekonomike,…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart