Peja i bashkohët karvanit të suksesit të AKR-së
22/09/2016

Grupi i koordinimit në AKR me kryesues Vesel Makolli dhe anëtar: Rejhan Vuniqi, Ismet Mulaj dhe Dedë Abazi, vizituan Degën e AKR-së në Pejë, ku u pritën nga koordinatorja Aferdita Grapci dhe anëtarët e grupit punues për organizimin e zgjedhjeve në këtë komunë.

Dega e AKR-së në Pejë deri me tani ka themeluar 12 nëndegë, ka mbajtur kuvendin zgjedhor të Forumit Rinor dhe me 26 shtatot do të mbahet kuvendi zgjedhor i Forumit të Gruas.

Qytetarët e Pejës çdo ditë po i bashkohën alternativës së AKR-së për zhvillimin e vendit.

14446107_1197283443647278_2424626689337842072_n 14358767_1197283373647285_7371901205812940131_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart