Peja çdo ditë me kuvende zgjedhore në nëndegë
09/09/2016

Në kuadër tē procesit tē brendshëm zgjedhor në Pejë nën udhëheqjen e koordinatores Aferdita Grapci u mbajt kuvendi zgjedhor i nëndegës Qendra me 23 të pranishëm nga lagjia Qender.
Nga delegatët prezentë me shumicën e votave Kryetar u zgjodh Ramiz Cukaj ndersa Anëtaret e Kryesisë si në vijim:
Gezim Muhaxheri -Nënkryetar
Tirana Shala – Nënkryetare
Adelina Sejdija -Sekretare
Labinot Shala
Qemajl Muhaxheri
Arta Mujaj -Rizvanolli
Xhevdet Arifaj
Ardit Agusholli
Dardan Brahimaj
Merita Kastrati

14238120_1183405378368418_3931641892230363697_n 14191939_1183405335035089_8159332224833884461_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart