Peja fuqishëm me vizionin e AKR-së për zhvillimin e vendit.
02/11/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Pejë Aferdita Grapci u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës “Jarine II”, ku me shumicë votash u zgjodh kryesia e kësaj nëndege si në vijim:

Kryetar : Adnan Basha
Nënkryetar I : Elmaze Radavci
Nënkryetar II : Melos Berisha
Sekretare : Nazmije Dezdari
Anëtarë Kryesie :
Xhevdet Drançolli
Haki Syla
Adem Krasniqi
Resmije Sahatçiu
Artan Teslica
Rushit Bakalli
Hamdi Agoviq.

peja1 peja

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart