Peja mban kuvendin e radhës zgjedhor në fshatin Brekoc
15/09/2016

U mbajt kuvendi zgjedhor i radhës i nëndegës së Aleancës Kosova e Re në Brekoc të Pejës. Në këtë kuvend kryetar u zgjodh Gjelosh Tetaj dhe kryesia e përbërë nga:

 1. Gjelosh Tetaj – kryetarë:
 2. Sokol Markaj – Nënkryetar;
 3. Marash Kadashi – Nënkryetar;
 4. Zef Abazi – Sekretarë;
 5. Pal Ndrejaj – anëtarë;
 6. Dedë Abazi – anëtarë;
 7. Gjafer Rama – anëtarë;
 8. Dedë Dibleshaj – anëtarë;
 9. Pashk Lekaj – anëtarë;
 10. Marlon Gjini – anëtarë;
 11. Gazmend Gjeraj – anëtarë;

Takimi është udhëhequr nga Dedë Abazi

img_0450

img_0452

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart