Peja përqafon vlerat liberale të AKR-së!

Nën udhëheqjen e koordinatores së AKR-së në Pejë Aferdita Grapci u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës “Karagaq”, në monitorim të monitorueses Sevdija Lama.

Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash u zgjedh kryesia e kësaj nëndege.
Kryetar – Orhan Meha
Nënkryetar I -Ymran Pergjegjaj
Nënkrytar II – Egzon Gjakova
Sekretar – Besnik Krasniqi
Anëtarë Kryesie :
Edim Muhaxheri
Skender Bobi
Gazmend Thaçi
Nehat Berisha
Arian Trakaniqi
Artan Kahremani
Ylber Kelmendi.

pweja

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart