Përkrahje e gjerë për AKR-në në Kamenicë
25/05/2016

Në Kamenicë, gjegjësisht në fshatin Muqiverc, kryetari i degës Albert Thaqi dhe strukturat e tjera të nëndegës, gjatë kuvendit zgjedhor, kanë marrë një përkrahje të fuqishme, për të punuar dhe ndryshuar për të mirë vendin. AKR-ja në Kamenicë është duke mbajtur zgjedhjet e saj të brendshme ku aderimet dhe përkrahja për të është e madhe.

13227073_1090186441023646_3943179609587232535_n

13233110_1090186967690260_5564281540959515515_n

13237688_1090186654356958_2446042566865482595_n

13239027_1090186741023616_7477865057142063266_n

13240565_1090186434356980_6953238191424239548_n

13244631_1090186761023614_5738185857827428029_n

13244729_1090186851023605_6243105738877425268_n

13245314_1090186431023647_6928228354442116795_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart