Pjesmarrje masive në forumin rinor të Mitrovicës
05/06/2016

Para më shumë se 500 pjesëmarrësve dhe 167 delegatëve, sot në Mitrovicë u mbajt Kuvendi Zgjedhor i Forumit Rinor të degës së Aleancës Kosova e Re. Kryetar i kësaj dege u zgjodh Gjergj Beka dhe u zgjodhën edhe strukturat e tjera të degës. Në këtë Kuvend ishte i pranishëm edhe kryetari i Mitrovicës nga radhët e AKR-së, Agim Bahtiri. Aty u shpreh nevoja që vendi të dalë nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale, dhe e vetmja alternativë që mund ta bëjë këtë është AKR-ja me politikat e saj liberale.

13307336_1099596820082608_3106302413831979948_n

13310439_1099596826749274_8292443637977065881_n

13315247_1099596863415937_2759574631132344421_n

13322105_1099596836749273_7675757604798321315_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart