Podujeva i kthehet fuqishëm AKR-së
11/12/2016

Fshati Lluzhan i Podujevës, sonte ka krijuar një nëndegë të madhe në praninë e 34 vetave ku me vota unanime zgjodhën për kryetar
inxhinierin e elektros z. Rafet Nazifi.
Kjo nëndegë u mbajt nën koordinimin e z. Mahmut Rexhepit i cili është koordinator për komunën e Podujevës dhe nën monitorimin nga qëndra nga z. Xhemshit Cakolli.
15423668_1297976280267056_447808655_n
15493981_1297976263600391_1429925991_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart