Presidenti Behgjet Pacolli në veri të Kosovës me 2011 (Video)
11/08/2016

Vizita e Presidentit të Kosovës, Behgjet Pacolli në Mitrovicë në vitin 2011. Presidenti Pacolli e bëri atë që nuk po arrin ta bëjë askush deri me sot. Ta shtrijë autoritetin e shtetit tonë në gjithë territorin.

Vizita e Presidentit të Kosovës, Behgjet Pacolli në Mitrovicë në vitin 2011.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart