Presidenti Nishani vlerëson Behgjet Pacollin me Dekoratën “Nderi i Kombit”
28/02/2015

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bujar Nishani i akordoi sot, gjatë një ceremonie të zhvilluar në mjediset e Presidencës, zotit Behgjet Pacolli Dekoratën “Nderi i Kombit” me motivacionin “Për krijimin e imazhit pozitiv të shqiptarit në botë si një sipërmarrës i suksesshëm në shumë vende të globit si dhe aktivitetit humanitar në shërbim të paqes. Për kontributin e tij të qenësishëm në lobimin për njohjen dhe pranimin e pavarësisë së Kosovës si dhe promovimin e realiteteve ekonomike kombëtare nëpërmjet formave përbashkuese.”

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart