Presidenti Pacolli për Bajram në BIK (Video)
11/08/2016

Presidenti i AKR-së Behgjet Pacolli me bashkëpunëtor sot vizitoj Bashkësinë Islame të Kosovës, ku u prit nga Myftiu Naim Terrnava, me rastin e festës së Fitër Bajramit.
“Uroj që në shoqërinë tonë të këtë më shumë solidaritet, mirëqenie e mbarësi, e më pak varfëri e probleme, për çka duhët të angazhohemi të gjithë”, deklaroj Presidenti gjatë kësaj vizite.

Presidenti Pacolli për Bajram në BIK (Video)

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart