Presidenti Pacolli uron Kërshëndellat
24/12/2014

Pas një viti të gjatë dhe të vështirë sot është koha për të festuar ditët e Kërshëndellave. Ato janë festa të vëllezërve tanë të një besimi tjetër, por ne shqiptarët sipas traditës më të mirë bëhemi pjesë e këtyre festave duke i uruar: Për shumë mot Kërshëndellat! Urime u qofshin për jetë e mot!

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart