Prishtina fuqishëm me alternativën e AKR-së për zhvillimin e vendit
02/11/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Prishtinë, nën udhëheqjen e koordinatorit Valon Berisha u mbajtë Kuvendi Zgjedhor i nëndegës “Sofalia”.

Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash u zgjedhen strukturat udhëheqëse të kësaj nëndege:
1. Murat Makolli – Kryetar
2. Enis Vitia – Nënkryetar
3. Sherif Hoti – Nënkryetar
4. Lulevera Makolli – Sekretare
5. Alush Makolli – Anëtar
6. Skender Syla – Anëtar
7. Nora Raçi – Anëtare
8. Arben Makolli – Anëtar
9. Samedin Hamiti – Anëtar
10. Fadil Gashi – Anëtar
11. Bukurije Makolli – Anëtare

pr1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart