Prishtina fuqishëm po i bashkohet AKR-së
12/08/2016

Vazhdon konsolidimi i nëndegëve në Prishtinë

U mbajt Kuvendi Zgjedhor i nëndegës “Bregu i Diellit III/Aktashi” në Degën e Prishtinës ku me shumicë votash Kuvendi zgjodhi kryetarin dhe kryesinë e nëndegës.

1. Shpëtim Bërbatovci – Kryetar
2. Nexhmie Novobërdaliu – Nënkryetare
3. Valon Sopi – Nënkryetar
4. Pranvera Hoti – Sekretare
5. Haki Berisha – Anëtarë
6. Adifete Shabani – Anëtare
7. Liridon Zeka – Anëtarë
8. Hysnije Beka – Anëtare
9. Gentrit Syla – Anëtarë
10. Anton Berisha – Anëtarë
11. Atdhe Berisha – Anëtarë

AKR është shtëpi e të gjithë atyre që ia duan të mirën vendit dhe angazhohen për një zhvillimin ekonomik dhe mirëqenie sociale.

13726628_1136350679740555_3194228125343969025_n

13754255_1136350646407225_5648948517955943742_n

13781672_1136350659740557_667410846165013427_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart