Prishtina vazhdon me AKR-në
12/08/2016

Aleanca Kosova e Re ka mbajtur kuvendin e radhës zgjedhor të nëndegës “Arbëria I”. Kjo nëndegë zgjodhi kryetarin e saj me shumicë votash Gani Vllasaliun dhe kryesinë e saj e cila përbëhet nga:

1. Gani Vllasaliu – Kryetar
2. Jeton Zherka – Nënkryetar
3. Arbër Pacolli – Nënkryetar
4. Astrit Musa – Sekretar
5. Arianit Berisha – Anëtar
6. Bajram Gashi – Anëtar
7. Rehane Vllasaliu – Anëtare
8. Arbenita Pacolli – Anëtare
9. Vesel Pacolli – Anëtar
10. Gzim Paca – Anëtar
11. Rona Ramadani – Anëtar

Kuvendin e udhëhoqi Koordinatori i Degës së Prishtinës, Valon S Berisha, ndërsa përfaqësues nga Komisioni Monitorues i Zgjedhjeve në AKR, ishte Remzi Plakaj.

Këtë kuvend e përshëndeti drejtori për kulturë, rini dhe sport në komunën e Prishtinës Besart Vllahinja dhe asambleistët Mirlinda Sopi dhe Sami Borovci, dhe anëtari i Grupit Koordinues të AKR-së, Alban Lumi.

AKR-ja është në procesin e brendshëm zgjedhor, ku këtij procesi është duke iu bashkuar një numër i madh qytetarësh anë mbanë Kosovës dhe nga diaspora, pasi AKR-ja është e vetmja alternativë e cila mund ta nxjerrë vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale.

13880410_1145327838842839_422632133764336607_n

13882093_1145327898842833_1637311372935285971_n

13887063_1145327842176172_3928000424872171564_n

13892152_1145327902176166_339921358484078137_n

13900171_1145327895509500_4829480355252399923_n

13901440_1145327845509505_2349821335811041947_n (1)

13901440_1145327845509505_2349821335811041947_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart