Prishtina vazhdon ta përkrah fuqishëm AKR-në
11/08/2016

U mbajt Kuvendi Zgjedhor i nëndegës “Mati I/Zllatar” në Degën e Prishtinës.
Kuvendin e udhëheqi Koordinatori i Degës së Prishtinës, z. Valon Berisha , ndërsa përfaqësues nga Komisioni Monitorues i Zgjedhjeve në AKR, ishte z. Xhemshit Cakolli. Kuvendin e përshëndetën asambleistët e AKR-së në Komunën e Prishtinës, Mirlinda Sopi shefe e grupit dhe
Sami Boroci.
Kryesia e propozuar nga kryetarja e sapozgjedhur e nëndegës “Mati I/Zllatar” u votua me shumicë votash nga delegatët e kuvendit.

KRYESIA E NËNDEGËS:
1. Arbenita Murseli – Kryetare
2. Xhevrie Mehmeti – Nënkryetare
3. Blinera Demolli – Nënkryetare
4. Blerta Mehmeti – Sekretare
5. Ibadete Ademi – Anëtare
6. Kaltrinë Hertica – Anëtare
7. Burbuqe Mavriqi – Anëtar
8. Arta Beqiri – Anëtare
9. Feride Gashi – Anëtar
10. Shqiprim Aliu – Anëtar
11. Miranda Gashi – Anëtare
Aleanca Kosova e Re po rritet çdo ditë e më tepër për arritjen e progresit shoqëror në vend.

13592282_1125935247448765_3780905372925142431_n

13615024_1125935284115428_630246569801462339_n

13626609_1125935287448761_4305739763026410801_n

13654149_1125935237448766_3922204712586205726_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart