Prishtina vazhdon të mbështesë AKR-në
11/08/2016

Vazhdon rritja masive e AKR-së në Prishtinë

Në kuadër të procesit zgjedhor të AKR-së u mbajt Kuvendi Zgjedhor i nëndegës “Xhemajl Ibishi” në Degën e Prishtinës.
Kuvendin e udhëheqi Koordinatori i Degës së Prishtinës, z.Valon Berisha, ndërsa përfaqësues nga Komisioni Monitorues i Zgjedhjeve në AKR, ishte z.Alban Lumi. Kuvendin e përshëndetën asamblesitët e AKR-së në Komunën e Prishtinës, Mirlinda Sopi dhe Sami Boroci si dhe Vesel Makolli, nga Grupi Koordinues i AKR-së.
Kryetar i nëndegës “Xhemajl Ibishi” – Dega Prishtinë, u zgjedh Ngadhnjim Makolli me kryesinë:
Shefki Hajdini – Nënkryetar
Muhamer Vrajolli – Nënkryetar
Triumf Zeqiri – Sekretar
Fitim Krasniqi – Anëtarë
Drilon Rexhepi – Anëtarë
Fatos Sogojeva – Anëtarë
Labinot Berisha – Anëtarë
Granit Makolli – Anëtarë
Egzon Brajshori – Anëtarë
Behar Dragusha – Anëtarë

13654199_1132577506784539_8996222871679323949_n

13686559_1132577423451214_1620911671039630071_n

13692630_1132577340117889_2390069793478944890_n (1)

13697075_1132577546784535_8711233707913458238_n

13699946_1132577620117861_5821602513019805662_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart