Prizreni mbështet fuqishëm vizionin e AKR-së për një Kosovë të Re

Në kuadër të zgjedhjeve të brëndshme të AKR-së sot u mbajt Kuvendi zgjedhor i nëndegës ” 7 Shtatori ” në Prizren, nga i cili dolën këto struktura udhëheqëse:

Ymer Rogova-Kryetar
Lumturije Gashi-Nënkryetare e I-rë
Mustaf Raka- Nënkryetar i II-të
Dionis Fishekçia-Sekretar.

Anetarë të kryesisë: Abdulla Çeko, Joland Goranci, Bashkim Gjinovci, Zani Dani, Atdhe Çeko, Ertan Lakosh dhe Berzat Vasija.

AKR në Prizren iu bënë thirrje të gjithë qytetarëve që ia duan të mirën vendit që ti bashkohën rrugës së saj për një Kosovë të re, me një ekonomi të zhvilluar,mirëqenie e përspektivë për të gjithë.

13781996_1135668473142109_7218739614910039602_n

13782093_1135668439808779_3384255752305356031_n

image-0-02-01-ca73d2d5bf2ad5b8df8bf53635c037edf93a7c0c3da91b92f453cfa7b8e0ada9-V

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart