Prizreni përkrah fuqishëm Prizrenin
12/08/2016

Aleanca Kosova e Re ka krijuar nëndegën e radhës në komunën e Prizrenit, gjegjësisht është krijuar nëndega në lagjen “Shaban Polluzha”.

Kryetar i kësaj nëndege u zgjodh Gazmend Elshani me shumicë votash në praninë e shumë delegatëve. Aty u zgjodh edhe kryesia e cila përbëhet nga këta emra:
1. Gazmend Elshani – kryetar,
2. Drita Zurnaxhiu – nënkryetare e parë.
3. Arif Bllaca – nënkryetar i dytë,
4. Agim Basha – sekretar
5. Mybesire Elshani – anëtar,
6. Valbon Tejeci – anëtar,
7. Lorik Elshani – anëtar,
8. Agim Shpejti – anëtar,
9. Muharrem Elshani – anëtar,
10. Ehad Edreneli – anëtar,
11. Hamid Sagdati – anëtar.

Kjo nëndegë u monitorua nga Betim Mulliqi i dërguar nga qendra, ku ishte i pranishëm edhe koordinatori i AKR-së për Prizrenin, Enver Kryeziu.

AKR-ja është në procesin e brendshëm zgjedhor dhe fton të gjithë ata që nuk pajtohen me gjendjen dhe qeverisjen e tanishme në Kosovë, që të bëhen pjesë e këtij procesi që të ndryshojnë mentalitetin e udhëheqjes politike në vend.

13886394_1143217509053872_7577919927883653424_n

13887016_1143217609053862_7090675478031678168_n

13891827_1143217505720539_9004819217777473270_n

13782283_1143217605720529_6107267257119651756_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart