Qendra e Prishtinës i bashkohet alternativës për ndryshim, AKR-së
11/08/2016

Aleanca Kosova e Re mbajti kuvendin zgjedhor të radhës në Prishtinë në nëdegën “Qendra I”. AKR-ja është në procesin e brendshëm zgjedhor, dhe kjo ishte nëndega e e shtatë për Komunën e Prishtinës. Në mesin e pesë kandidatëve sa ishin konkurentë për postin e kryetarit të kësaj nëndege, me shumicë votash u zgjodh Shkurte Berisha.

Kryesia e kësaj nëndege përbëhet nga:
1. Shkurte Morina – Kryetare
2. Delvina Marevci – Nënkryetare
3. Shehide Morina – Nënkryetare
4. Violeta Hasani – Sekretare
5. Drita Plakolli – Anëtare
6. Ferdane Halimi – Anëtare
7. Ardita Elshani – Anëtare
8. Haxhere Bërbatovci – Anëtare
9. Leotrim Morina – Anëtar
10. Nafije Azemi – Anëtare
11. Besiana Kastrati – Anëtare

Kjo nëndegë shprehi gatishmërinë e lartë për të kontribuuar në të mirë të të gjithë qytetarëve dhe të përfaqësojnë interesat e tyre denjësisht, duke shfrytëzuar AKR-në si alternativa e vetme e cila u jep mundësinë qytetarëve të shprehin vullnetine tyre për punë.
AKR-ja fton të gjithë qytetarët e Kosovës të bëhen pjesë e procesit zgjedhor të AKR-së dhe të shfrytëzojnë këtë alternativë për të punuar në të mirë të vendit.

13626588_1131312640244359_2478823920505130517_n

13669111_1131312543577702_6997216882108302898_n

13669737_1131312533577703_7070071953195730394_n

13680529_1131312570244366_7160367733128782503_n

13680642_1131312636911026_5104928392007976602_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart