Qytetarët e Fushë-Kosovës mbështesin fuqishëm vizionin e AKR-së për një Kosovë të zhvilluar
12/08/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Fushë-Kosovë, u mbajt Kuvendi zgjedhor i nëndegës Miradi ku delegatët me shumicë votash për Kryetar zgjedhen z. Isa Krasniqi, znj. Qendresa Cakolli- Nënkryetare, z. Nehat Pacolli- Nënkryetar dhe z.Leonard Gërbeshi- Sekretar.

Koordinatori i AKR-së në Fushë-Kosovë z. Shpetim Memishaj falënderoj të gjithë delegatët që kanë zgjedhur AKR-në ndersa nga Qendra musafir ishte z.Alban Lumi nga Grupi i Monitorimit të procesit zgjedhor.

Vazhdojmë fuqishëm për një të ardhme me të mirë.

13781952_1138628696179420_9089255909673452065_n

13781970_1138628676179422_4237668003309800140_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart