Rinia- forcë për progres
19/09/2016

President Pacolli:
“Vetëm rinia mund ta shpëtojë Kosovën nga keqqeverisja dhe këtë rinia do ta bëjë me AKR-në në qeverisje. Ne si Parti liberale jemi të sigurtë dhe kemi vendosur që tërë qenien tonë ta vëmë në dispozicion të rinisë”

14344846_1194467570595532_4655472804388149277_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart