Rogana mbeshtje masive për AKR-në
25/05/2016

Rogana e Kamenicës para një numri të gjerë sipmatizantësh të AKR-së, ka zgjedhur kryetarin e ri Satmifer Kryeziun dhe strukturat e reja të kësaj nëndege të Aleancës Kosova e Re. Në praninë e një numri të madh të simpatizantëve AKR-ja mori një përkrahje të gjerë për të ia japë Kosovës një frymë të re politike, ekonomike dhe shoqërore.

13232942_1090226697686287_6971112704823529030_n

13237637_1090226634352960_1606924827885304936_n

13237826_1090226617686295_5614247396204350943_n

13239262_1090226931019597_4297184034797847246_n

13239934_1090226831019607_4001832035915347731_n

13256503_1090226777686279_2196214552293975597_n

13265959_1090226884352935_7755811804226522429_n

13267851_1090226681019622_813420049227013155_n

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart