Sami Borovci flet për AKR-në dhe Prishtinën (Video)
12/08/2016

Sami Borovci, kryetar i forumit rinor të Aleancës Kosova e Re, dega në Prishtinë, ka qenë sot i ftuar në programin e mëngjesit në RTK. Aty kanë folur për porcesin e brendshëm zgjedhor në AKR dhe konventë zgjedhore të rinisë në Prishtinë.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart