Shikojeni se me cilat figura botërore renditet presidenti i AKR-së Behgjet Pacolli si laureat i çmimit “Pelegrin i Paqes” (Video)
11/08/2016

Shikojeni se me cilat figura botërore renditet presidenti i Aleancës Kosova e Re Behgjet Pacolli si laureat i çmimit “Pelegrin i Paqes”.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart